Izaura TV
Paula és Paulina 60.
2017.11.21 22:00 - 23:00
Paula és Paulina 60.
mexikói filmsorozat,1998
3.9 - 13 szavazat
(LA USURPADORA)

Carlos Daniel arra gyanakszik, hogy Paula ismét csak színlel. Csúnya vitába keveredik Gemával, akinek bevallja, hogy szereti Paulinát. Estefania elbizonytalanodik Paulina megítélésében, de Willy alig várja, hogy Paulina börtönbe kerüljön. Amador nyomozó letartóztatja Paulinát, de megdöbbenti a család viselkedése. A rendőrségen Merino közli a lánnyal, hogy Paula az ikertestvére, és megmutatja neki az édesanyja levelét. Gemának sikerül bejutnia Paulához.

Főszereplők: Gabriela Spanic, Fernando Colunga, Alejandro Ruiz, Sergio Guerrero, Enrique Lizalde, Dominika Paleta, Giovan Ramos 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Paula és Paulina sorozat
A sorozat tartalma:
Paulina szegénységben él Cancunban. Paula Bracho viszont Cancunba menekül gazdag családja elől, hogy szórakozhasson. Nem tudnak egymásról, míg egy este Paula megpillantja Paulinát. A találkozás után megdöbbentő tervet eszel ki. Eközben férje, Carlos Daniel, két kisgyermeke, sógornője, Estefanía, annak férje, és Piedad, az iszákos nagymama - mind-mind - másképpen vélekedik Paula távollétéről.
Egyéb epizódok
Duna TV

MŰSORAJÁNLÓ

Vak rendőrnő kezd nyomozásba a Dunán
Vadonatúj olasz bűnügyi sorozattal jelentkezik a Duna április 15-én 22:55-től. A nemzetközi sikereket elért Blanca hétfőnként várja a nézőket. A fiatal, vak lányról szóló sorozatban a világhírű tenor, Andrea Bocelli szakértőként működött közre.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat