Izaura TV
Paula és Paulina 74.
2017.12.16 21:05 - 22:00
Paula és Paulina 74.
mexikói filmsorozat,1998
3.9 - 13 szavazat
(LA USURPADORA)

Serrano ügyvéd közli Paulinával, hogy be tudja bizonyítani az ártatlanságát. Estefania kisfiúnak ad életet, de Willy nem jelentkezik. Paula mindenképpen el akarja érni, hogy Carlos Daniel visszafogadja, amire a férfi változatlanul nem hajlandó. Serrano elintézi, hogy hozzák előre Paulina tárgyalását. Paula magához rendeli Carlos Danielt, hogy közölje vele az ajánlatát, és megfenyegeti, hogy Paulina ellen fog vallani.

Főszereplők: Gabriela Spanic, Fernando Colunga, Alejandro Ruiz, Sergio Guerrero, Enrique Lizalde, Dominika Paleta, Giovan Ramos 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Paula és Paulina sorozat
A sorozat tartalma:
Paulina szegénységben él Cancunban. Paula Bracho viszont Cancunba menekül gazdag családja elől, hogy szórakozhasson. Nem tudnak egymásról, míg egy este Paula megpillantja Paulinát. A találkozás után megdöbbentő tervet eszel ki. Eközben férje, Carlos Daniel, két kisgyermeke, sógornője, Estefanía, annak férje, és Piedad, az iszákos nagymama - mind-mind - másképpen vélekedik Paula távollétéről.
Egyéb epizódok
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Április 28-án folytatódik a Cápák között VII. évada
Április 28-ig vasárnaponként - a saját idősávját mindegyik alkalommal nyerő - A renitens című bűnügyi vígjáték epizódjait láthatják a nézők, ám a sorozat befejezését követően átalakul a hétvégi műsorrend. Az RTL üzleti showműsora előtt jelentkezik a Házon kívül, ahogy a XXI. század is új időpontban lesz látható.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat