RTL Gold
Portré 40.
2017.12.16 00:00 - 00:30
Portré 40.
riportmagazin,2007-2017
Csongrádi Kata

Hogy milliónyit-e, azt nem tudhatjuk, de egészen biztosan rengeteg rózsát kapott már az elbűvölő hangú színész-énekesnő. - Barabás Éva Csongrádi Katával beszélgetett.

Kata élete egyik legnehezebb időszakán van túl, mégis az optimizmus, és a lelki béke jegyében ragyog. A művésznő szerint az életünk minden történése segít minket abban, hogy minél többet tanuljunk. Ő bizony Szepes Máriától a belső békéről, a meditációról tanult nagyon sokat, és a tanultakat nem csak férjének és édesanyjának adta át, hanem azoknak az embereknek is, akik segítséget kértek tőle.

Energikus egyéniség, folyamatos mozgásban van, ír, rendez, énekel, műsort vezet, színpadon áll. S. Nagy István a nagy szerelem volt számára, Kata dalt is írt neki. Ez volt a híd, a lélekhíd, ami örökre összeköti őket. Kapcsolatukban fontos volt a humor, a vidámság, a zenében pedig a 10-es. A langyosat ugyanis kiköpi az Isten.

Csongrádi Kata munkásságáról, tényleg nem lehet azt mondani, hogy langyos. Szívvel, lélekkel él a színpadon, a zenében és a hétköznapjaiban is. A Portré egy kicsit megemlékezés, egy kicsit zenés est is, de mindenképpen ízig-vérig Csongrádi Katás!

 

Információk: ismeretterjesztő/hírek 
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Írország vad szigetei Eoin Warnerrel
Írország smaragdként emelkedik ki Európa távoli részéből, nyugati szigetei mindig különleges szerepet töltöttek be mint az Atlanti-óceán előtti utolsó sziklatöredékek; Írország ezer évig az ismert világ legszélső részét jelentette, és az Atlanti-óceán által körülölelt szigetei számtalan állatnak nyújtottak végső menedéket, mielőtt belevesztek volna a nyugati óceán párájába.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat