RTL Gold
Portré 41.
2017.12.19 00:00 - 00:30
Portré 41.
riportmagazin,2007-2017
Dr. Nádasdy Ádám

Művész szülők gyermekeként, olasz származású nagymamával, egy nagypolgári élet lehetőségei közepette cseperedett fel. Ahogy ő mondja, nem lebzselt állandóan az Operaházban, de az épület illatát máig őrzi emlékében.

Édesapja mindent megtett, hogy boldog jólétben éljenek, s habár a fia munkásságát elismerte, egy-egy apai vállveregetés hiányzott Ádámnak. Bár publikálásai miatt, a professzor szerint lehet, hogy édesapja inkább feszengene, hiszen Nádasdy Ádám nyíltan beszél arról, hogy meleg.

Nyíltan beszél az ezzel járó nehézségekről és problémákról, s arról, hogy bizony, ha ezt az életformát gombnyomással lehetett volna választani, ő nem ezt a gombot nyomta volna meg. A meleg felvonuláson biztos, hogy ott lesz, szerinte szükség van a népünnepélyre, ezzel is segítve az elfogadást.

Ádám ma már kiegyensúlyozott boldog életet él, bejegyzett élettársi viszonyban egy férfival, akinek nagyon sokat köszönhet. Az egyetemen elismert professzor, aki szenvedéllyel tud mesélni egy-egy mássalhangzó elhelyezkedésének a jelentőségéről is.

Ádám és Éva tartalmas beszélgetéséből azonban nem hagyhatjuk ki Shakespeare-t sem, az idegen nyelveket sem, a verseket és publikációkat sem, de beszélnünk kell a mimózákról és a vastag bőrről is. Tartsanak velünk!

 

Információk: ismeretterjesztő/hírek 
HBO

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik A szimpatizáns - Park Chan-wook és Robert Downey Jr. sorozata
A szimpatizáns egyszerre kém-thriller és kultúrközi szatíra egy félig francia, félig vietnámi kommunista kém hányattatásairól a vietnámi háború végnapjaiban, majd Egyesült Államok-beli száműzetése alatt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat