Duna World
2024.05.23 11:20 - 12:55
Ráktérítő
1969
4.0 - 1 szavazat
Komáromi Zoltán fiatal mérnök újító településfejlesztési tervet dolgoz ki, szkeptikus főnökei azonban csupán névleg támogatják törekvseinek gyakorlati alkalmazását. Korának kollektív és egyéni viharai igencsak megtépázzák Zoltán életét, aki legszívesebben újraírná élete és a történelem lapjait. Személyes válsága elől ciprusi kiküldetésébe menekül és a kitörő polgárháború miatt két hét helyett hónapokra a sziget és a szép idegenvezetőlány, Melina "foglya" marad. Megelégedésre szolgáló munkát is kap és végre árnyék nélkül élhetne. Végül és mindezek ellenére mégis úgy dönt, hogy "jobb az otthoni zűr".

Rendezte: Szőnyi G. Sándor

Főszereplők: Dávid Kiss Ferenc, Margitai Ági, Faluhelyi Magda, Sunyovszky Sylvia, Bánhidi László, Gosztonyi János, Juhász Jácint, Káldy Nóra, Őze Lajos, Koncz Gábor, Kovács Károly, Tomanek Nándor, Bodor Tibor, Deák Sándor, Földi Ottó, Garamszegi Mária, Garics János, Horkai János, Horváth József, Horváth Pál, Kollár Béla, Rákosi Mária, Surányi Imre, Szabó Ottó, Tándor Lajos 

Film: dráma/melodráma 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
Inkább máskor?
05.24 02:25 Duna World (HD)
További információ?
Ráktérítő
History

MŰSORAJÁNLÓ

A II. világháború elveszett tengeralattjárói
A második világháború során a nácik többmilliárd dollár értékben loptak el aranyat, ékszereket és műkincseket. Annak érdekében, hogy a háború elvesztése ellenére mégis a lehető legtöbb kincset megtartsák maguknak, a nácik tengeralattjárók segítségével a világ különböző pontjain helyezték el őket.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat