RTL  (RTL Klub)
Rendőrakadémia 3. - Újra kiképzésen
2024.04.28 15:50 - 18:00
Rendőrakadémia 3. - Újra kiképzésen
amerikai vígjáték,1986
4.3 - 10 szavazat
(POLICE ACADEMY 3: BACK IN TRAINING)

Mahoney, Hightower, Tackleberry és a többiek visszatérnek, hogy eleget tegyenek életük egyik legfontosabb megbízatásának és megpróbálják megmenteni az akadémiát. Az állam nehéz anyagi helyzete ugyanis arra kényszerítette a kormányzót, hogy a két rendőrakadémia közül az egyiket zárassa be. Hogy melyiket éri el a szomorú vég, azt egy szigorú vizsga alapján akarják eldönteni. Kérdés, hogy a jólelkű Lassard kapitány, aki hajlamos volt boldog-boldogtalant örömmel fogadni intézményében, vajon most képes lesz-e megmutatni a vetélytársaknak, hogy a sokszor idétlen, kétbalkezes kadétokból képzett zsaruk csodákra is képesek. Ebben próbál meg segíteni neki a már végzett kadétok csapata, akik igyekeznek mindent megtenni azért, hogy az ellenfél alattomos tervei meghiúsuljanak és segítségükkel a friss újoncok megvédjék az iskola jó hírét.

Rendező: Jerry Paris

Főszereplők: Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook, George Gaynes, Art Metrano, Lance Kinsey, Bob Goldthwait, Shawn Weatherly, Tim Kazurinsky, Scott Thomson, Brant von Hoffman 

Film: humor/musical 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Április 28-án folytatódik a Cápák között VII. évada
Április 28-ig vasárnaponként - a saját idősávját mindegyik alkalommal nyerő - A renitens című bűnügyi vígjáték epizódjait láthatják a nézők, ám a sorozat befejezését követően átalakul a hétvégi műsorrend. Az RTL üzleti showműsora előtt jelentkezik a Házon kívül, ahogy a XXI. század is új időpontban lesz látható.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat