RTL+
Rendőrakadémia I./9.
2017.11.24 15:00 - 16:00
Rendőrakadémia I./9.
amerikai vígjátéksorozat,1997-1998
(POLICE ACADEMY: THE SERIES)

Esküvői bonyodalmak

Casey megment egy Felicia nevű nőt az öngyilkosságtól, s az teljesen belehabarodik a hős rendőrbe, aki egyébként Annie-val jár. Casey igyekszik megmagyarázni Feliciának, hogy nem tudja viszonozni az érzéseit, azonban a nő annyira ragaszkodik hozzá, hogy ezért még az akadémiára is képes jelentkezni. Lester fejsérülést szenved egy gyakorlaton, és furcsán kezd el viselkedni: Batmannek, Julius Caesarnak és egy Carmen Miranda nevű énekesnőnek képzeli magát. A pszichiáter tanácstalan, mire Ledbetter felvállalja a gyógyító szerepét, s egy hamutartóval ismételten fejbe veri Lestert, aki erre magához tér. Azonban amikor a szerelemtől elvakult Felicia egy nagy darab húst készül Annie fejéhez vágni, Lestert találja el, aki ekkor már kutyának képzeli magát.

Főszereplők: Matt Borlenghi, Rod Crawford, Toby Proctor, Michael Winslow, Jeremiah Birkett, Heather Campbell, Christine Gonzales 

Sorozatok: humor/musical 
Disney Channel

MŰSORAJÁNLÓ

Jön a Szörnyszakik 2. évada a Disney csatornára
A nagy sikerrel, 23 éve bemutatott Szörny Rt. rajzfilmből a Disney egy sorozatot készített, amely bemutatása után rögtön az egyik legnépszerűbb rajzfilm lett a Disney csatornán. A Szörnyszakik egy nappal azután játszódik, hogy a Szörny Rémlénytársaság elkezdte a gyerekek nevetését gyűjteni rémisztegetésük helyett, Iszony City energiaellátása érdekében. Az első évad áprilisi premiere után rögtön érkezik a második évad is a csatornára, május 6-án.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat