RTL  (RTL Klub)
Revolution II./12-13.
2017.11.28 01:45 - 04:10
Revolution II./12-13.
amerikai akciófilm-sorozat,2013-2014
(REVOLUTION 2)

Járvány; Az alku

12.

Willoughbyban tífuszjárvány tör ki, az új tábort karanténnak építették a katonák. Orvosként Gene kötelességének érzi, hogy segítsen a megbetegedett embereken, Charlie is úgy dönt, vele tart. Porter a rendelkezésére álló eszközökkel azt deríti ki, hogy a járványt feltehetően szándékosan idézték elő a hazafiak. Márpedig ha ez így van, bizonyára ellenszer is van a kezükben. Már csak az a kérdés, hogyan tudnák megszerezni?

13.

Miközben Monroe egy veszélyes küldetésre indul Connorral és Charlie-val, Rachel és Miles szemmel tartják az eseményeket Willoughbyban. Mivel Jasont letartóztatják, Julia és Neville azon dolgoznak, hogy kiszabadítsák. Ám Julia férje egy lépéssel előttük jár, ugyanis rájött, hogy korábban házastársak voltak. Neville és Julia saját csapdájukba esnek. Julia életéért cserébe Neville-nek végeznie kell Monroe-val. Arron és Priscilla találkoznak egy régi barátjukkal.

Főszereplők: Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell, Anna Lise Phillips, Tim Guinee, JD Pardo, Kim Raver, Maria Howell, Colm Feore, Jade Pettyjohn, David Meunier, Mark Pellegrino, Shane Callahan, Stephen Collins, Daniella Alonso, Graham Rogers 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik a Gólkirályság II. évada az RTL-re
A Gólkirályság című heti sorozat folytatásában ismét a csemberi futballcsapaté lesz a főszerep és végre kiderül, sikerül-e a csapatnak Tóni (Lovas Rozi) vezetésével felkerülnie az NB1-be. Mindenki egy gólra vár.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat