Cool
Rosewood I./22.
2017.12.15 19:10 - 20:05
Rosewood I./22.
amerikai krimisorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(ROSEWOOD 1)

Szakítások

Rosewood és Villa egy olyan robbantásos bűncselekmény után nyomoznak, melynek során megkérdőjeleződik az igazságszolgáltatás tisztánlátása. Miután Erika szakított Rosewooddal, eljön a pillanat, amikor Villa és Rosewood teret engedhetnek az érzelmeiknek. Épp az első randijukra készülnek, ám Rosewood nem tud ellenállni annak, hogy ki ne nyomozza, Villa férje nem természetes halállal halt meg. Az első randin ez az információ megváltoztatja a kapcsolatukat. Az esküvőjük közeledtével Pippy úgy érzi, Tmi egyre inkább visszakozna.

Főszereplők: Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Gabrielle Dennis, Anna Konkle, Lorraine Toussaint, Domenick Lombardozzi 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Rosewood sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Beaumont Rosewood, a barátainak Rosie a magánpatológia Beethovenjeként beszél magáról. Magabiztossága mögött nagy szakértelem, kombinációs készség, és egy csúcstechnikás labor áll. Segítői húga, Pippi és Pippi barátnője, Tammy. A floridai Miamiban élő Rosewood figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, no meg a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Rosewood hamarosan megismerkedik a helyi rendőrség csinos és talpraesett nyomozójával, Annalise Villával, és egymást jól kiegészítve erednek a titokzatos esetek nyomába.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Történelmi pszichodráma-minisorozat indul március 8-án
Ebben a kosztümös történelmi pszichodrámában Julianne Moore alakítja a kezdetben szerény, ám igencsak ambiciózus Mary Villiers szerepét, aki másodszülött fiát, George-ot (Nicholas Galitzine) arra nevelte, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt (Tony Curran), és teljhatalmú királyi szeretőjévé váljon.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat