film+
Rossz versek
2024.05.07 05:00 - 06:55
Rossz versek
magyar film,2018
2.8 - 5 szavazat
(ROSSZ VERSEK - BAD POEMS)

A 33 éves Merthner Tamás magánélete összeomlik, amikor párizsi ösztöndíjas barátnője, Anna szakít vele. Tamás elmerül az önsajnálatban, és nem tudja eldönteni, hogy harcoljon vagy feladja ezt a kapcsolatot. A múltjában próbálja megtalálni a választ arra, hogy a szerelem valóban csak akkor létezik-e, amikor már tulajdonképpen nincs. Magánéleti válsága közepette Tamás apránként ráébred a mai társadalom elveszettségére, és arra is, hogy a reményvesztettség ellenére van kiút belőle.

Rendező: Reisz Gábor

Főszereplők: Reisz Gábor, Nagy Katica, Takács Katalin, Kovács Zsolt, Zayzon Zsolt, Seres Donát, Prukner Mátyás, Prukner Barna, Monori Lili, Niels Schneider 

Film: dráma/melodráma 
Inkább máskor?
06.09 10:40 Mozi Klub
További információ?
Rossz versek
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Skócia, az új vadon
Skócia a vadon újabb szakaszába lépett; az ifjúság szenvedélye és az innováció szelleme által fűtött újravadonosítás a XXI. század legfontosabb ügyévé vált. Bár az éghajlat változásával zsugorodnak az élőhelyek és a folyamatosan növekvő népesség látható nyomokat hagy, a természet heroikus erőfeszítéssel tudja fenntartani puszta árnyékát korábbi önmagának; azonban e nyomás ellenére számos vadállat és növény szaporodik, virágzik, sőt akár visszatér a kihalás küszöbéről is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat