AXN
PREMIER
SEAL Team I./2.
2018.04.30 22:00 - 23:00
SEAL Team I./2.
amerikai akciósorozat, 2017
4.2 - 6 szavazat
(SEAL TEAM 102 - OTHER LIVES)

Miközben bizonyítékot gyűjtenek Szíriában, Jason és a SEAL csapat kétségbeesett helyzetben levő ártatlan civileket találnak, akiket meg kell menteniük az egyre közeledő ellenséges erőktől. A küldetés során a csapat vitát folytat arról, hogy vajon elmondják-e Raynek, hogy feleségénél megindult a szülés.

Rendező: Benjamin Cavell

Főszereplők: David Boreanaz, Neil Brown, Jessica Paré, A.J. Buckley 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
SEAL Team sorozat
A sorozat tartalma:
A kudarc nem alternatíva a tengerészgyalogosok, azaz a világ legjobban képzett speciális elitcsapata számára. Ebben az akciódús új sorozatban ezek a titokban dolgozó és félelmet nem ismerő katonák igen kockázatos, néha lehetetlennek tűnő titkos küldetésekre mennek. És amikor visszatérnek a hátországba, egy más típusú problémával találják szembe magukat. Komoly áldozatot kell nekik és a családjuknak hozni: titkolózniuk kell, egy pillanat alatt készen kell állniuk a bevetésre, és tudják, hogy bármelyik bevetésük az utolsó is lehet egyben. De esküjük és hazafias érzelmeik miatt rendíthetetlenül kitartanak.
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Skócia, az új vadon
Skócia a vadon újabb szakaszába lépett; az ifjúság szenvedélye és az innováció szelleme által fűtött újravadonosítás a XXI. század legfontosabb ügyévé vált. Bár az éghajlat változásával zsugorodnak az élőhelyek és a folyamatosan növekvő népesség látható nyomokat hagy, a természet heroikus erőfeszítéssel tudja fenntartani puszta árnyékát korábbi önmagának; azonban e nyomás ellenére számos vadállat és növény szaporodik, virágzik, sőt akár visszatér a kihalás küszöbéről is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat