AXN
SEAL Team I./2.
2018.05.01 02:00 - 02:45
SEAL Team I./2.
amerikai akciósorozat, 2017
4.2 - 6 szavazat
(SEAL TEAM 102 - OTHER LIVES)

Miközben bizonyítékot gyűjtenek Szíriában, Jason és a SEAL csapat kétségbeesett helyzetben levő ártatlan civileket találnak, akiket meg kell menteniük az egyre közeledő ellenséges erőktől. A küldetés során a csapat vitát folytat arról, hogy vajon elmondják-e Raynek, hogy feleségénél megindult a szülés.

Rendező: Benjamin Cavell

Főszereplők: David Boreanaz, Neil Brown, Jessica Paré, A.J. Buckley 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
SEAL Team sorozat
A sorozat tartalma:
A kudarc nem alternatíva a tengerészgyalogosok, azaz a világ legjobban képzett speciális elitcsapata számára. Ebben az akciódús új sorozatban ezek a titokban dolgozó és félelmet nem ismerő katonák igen kockázatos, néha lehetetlennek tűnő titkos küldetésekre mennek. És amikor visszatérnek a hátországba, egy más típusú problémával találják szembe magukat. Komoly áldozatot kell nekik és a családjuknak hozni: titkolózniuk kell, egy pillanat alatt készen kell állniuk a bevetésre, és tudják, hogy bármelyik bevetésük az utolsó is lehet egyben. De esküjük és hazafias érzelmeik miatt rendíthetetlenül kitartanak.
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Írország vad szigetei Eoin Warnerrel
Írország smaragdként emelkedik ki Európa távoli részéből, nyugati szigetei mindig különleges szerepet töltöttek be mint az Atlanti-óceán előtti utolsó sziklatöredékek; Írország ezer évig az ismert világ legszélső részét jelentette, és az Atlanti-óceán által körülölelt szigetei számtalan állatnak nyújtottak végső menedéket, mielőtt belevesztek volna a nyugati óceán párájába.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat