AXN
SWAT - Különleges egység I./3.
2018.03.22 00:00 - 01:00
SWAT - Különleges egység I./3.
amerikai akciófilmsorozat, 2017
4.4 - 52 szavazat
(S.W.A.T. 103 - PAMILYA)

Az újonc Jim Street saját helyét kockáztatja Hondo egységében, amikor szívességet tesz börtönben ülő anyjának, és ez a SWAT-ban elindult karrierjét is veszélybe sodorja. A SWAT egység azt a kegyetlen bűnözőt keresi, aki egy olyan drogcsempész bandát irányít, amelyik migránsok segítségével viszi át az illegális szert a határon.

Rendező: Aaron Rahsaan Thomas

Főszereplők: Shemar Moore, Jay Harrington, Stephanie Sigman 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A los angelesi S.W.A.T. tisztje, Daniel "Hondo" Harrelsont azzal bízzák meg, hogy egy magasan képzett egységet irányítson abban a közösségben, amelyben felnőtt. Megpróbál stratégiai egyensúlyt teremteni a két világ között: egyrészt lojális akar maradni az utca világához, amelyben a zsaruk néha ellenségnek számítanak, valamint bajtársi hűség fűzi a kék egyenruhás társaihoz is. Hondo meggyőzi csapatát, hogy bízzanak a kommunkáció erejében, és szavazzanak bizalmat neki az erővel és az agresszióval szemben. De amikor beüt a krach, ezek a megingathatlatlan férfiak és nők a gyakorlatban is kipróbálhatják a kiképzés során elsajátított készségeiket.
Egyéb epizódok
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Maigret I.
A Georges Simenon könyvein alapuló sorozat friss adaptációja a szeretett, fiktív francia detektív, Jules Maigret történeteit mutatja be Rowan Atkinson főszereplésével. Az első évadban 1955 nyarán ismerkedünk meg Maigret-vel, amikor egy fiatal nőt halálra késelnek, és ő már a negyedik, akit néhány héten belül meggyilkolnak...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat