Cool
S.W.A.T.: Különleges egység IV./18.
2024.05.17 20:00 - 21:00
S.W.A.T.: Különleges egység IV./18.
amerikai akciófilm-sorozat,2021
4.4 - 54 szavazat
(S.W.A.T. 4 - VERITAS VINCIT /ÉVADZÁRÓ EPIZÓD/)

A Los Angeles-i rendőrőrs ellen robbantásos merényletet követnek el. A városban hamarosan eluralkodik a káosz, és kitör a háború a rendőrség és a merényletet elkövető szélsőséges csoport között. Hondo mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvja az embereket, és nyilvánosan is hangot ad annak, hogy néhány rossz zsaru nem hatalmazhat fel senkit arra, hogy felrobbantson egy épületet és megöljön ártatlan civileket. Deacon, Luca és a többiek szó nélkül követik vezetőjüket.

Rendező: Bill Gierhart

Főszereplők: Shemar Moore, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Kenny Johnson, David Lim, Patrick St. Esprit, Stephanie Sigman, Louis Ferreira, Deshae Frost, Obba Babatundé, Amy Farrington, Rochelle Aytes 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A los angelesi S.W.A.T. tisztje, Daniel "Hondo" Harrelsont azzal bízzák meg, hogy egy magasan képzett egységet irányítson abban a közösségben, amelyben felnőtt. Megpróbál stratégiai egyensúlyt teremteni a két világ között: egyrészt lojális akar maradni az utca világához, amelyben a zsaruk néha ellenségnek számítanak, valamint bajtársi hűség fűzi a kék egyenruhás társaihoz is. Hondo meggyőzi csapatát, hogy bízzanak a kommunkáció erejében, és szavazzanak bizalmat neki az erővel és az agresszióval szemben. De amikor beüt a krach, ezek a megingathatlatlan férfiak és nők a gyakorlatban is kipróbálhatják a kiképzés során elsajátított készségeiket.
Egyéb epizódok
M2 / Petőfi

MŰSORAJÁNLÓ

Népi hangszereket mutat be az M2 új ismeretterjesztő sorozata
A hagyományos magyar népi hangszerek birodalmába vezeti a gyerekeket az M2 Gyerekcsatorna Ütemmutató című sorozatának folytatása. A zenészek ezúttal is a megszokott, zeneiskolai körülményektől eltérő módon csinálnak kedvet a hangszertanuláshoz.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat