RTL KETTŐ
Showder Klub XV./5.
2018.01.17 14:50 - 15:55
Showder Klub XV./5.
vidám show-műsor,2015
4.1 - 35 szavazat
A produkció az egyik legnagyobb európai humor szentély, amely abban a tekintetben is egyedülálló, hogy több, mint 40 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Aranyosi Péterrel, Dombóvári Istvánnal, Mogács Danival, Kőhalmi Zoltánnal, Beliczai Balázzsal, Hadházi Lászlóval és Benk Dénessel. A műsor a hazai televíziózás legnagyobb szórakoztató bázisa, országos kereskedelmi csatornán rajta kívül nincs humorra épülő szórakoztató produkció. A stand up-osok a műsor új szegmensében első alkalommal tárják a nagyközönség elé az őket ért legkeményebb kommenteket, kritikákat. Rekop Gyuri megtanult együtt élni a negatív hozzászólásokkal is: "Én különbséget teszek a kritika és fikázás között. A kritikának van üzenete, van mondanivalója és tényleg volt már olyan, hogy kritikák alapján változtattam esetleg valamit, de a fikázással nagyon nem tudok mit kezdeni." - magyarázta a humorista. Dombóvári István maga is nagy kritikusnak számít, ám ettől függetlenül ő is kap hideget-meleget a rajongóktól, de ezekhez mára olyannyira hozzászokott, hogy nem igazán húzza fel magát rajtuk. "Heti 6 napot járom az országot, ha valakinek valami problémája van velem, az személyesen is el tudja mondani." - mondta Dombi. Természetesen a legnagyobb kritikusok maguk a humoristák, akik a soron következő szezonban minden eddiginél élesebben mutatják meg a közélet és a celebvilág visszásságait.

 

Szórakozás: kabaré 
További információ?
Showder Klub sorozat
A sorozat tartalma:
Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - a már ismert dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.

A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Európában is népszerű ez a humorformátum.

Az évad tartalma:
Természetesen ebben a szezonban is találkozhatunk új felfedezettekkel, de a már megszokott, jól bevált poéngyárosokról sem kell lemondanunk.

A produkció az egyik legnagyobb európai humor szentély, amely abban a tekintetben is egyedülálló, hogy több, mint 40 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Aranyosi Péterrel, Dombóvári Istvánnal, Mogács Danival, Kőhalmi Zoltánnal, Beliczai Balázzsal, Hadházi Lászlóval és Benk Dénessel. A műsor a hazai televíziózás legnagyobb szórakoztató bázisa, országos kereskedelmi csatornán rajta kívül nincs humorra épülő szórakoztató produkció.

A stand up-osok a műsor új szegmensében első alkalommal tárják a nagyközönség elé az őket ért legkeményebb kommenteket, kritikákat.

SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évada április 5-től
A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadában Burnham kapitány és a U.S.S. Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták. De mások is vadásznak rá – veszélyes ellenfelek, akik mindenre elszántak, hogy megszerezzék ezt az erőt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat