AXN
Skorpió - Agymenők akcióban III./13.
2018.03.20 11:00 - 12:00
Skorpió - Agymenők akcióban III./13.
amerikai akciófilmsorozat, 2016
4.0 - 1 szavazat
(SCORPION 313 - FAUX MONEY MAUX PROBLEMS)

Amikor a Skorpió csapatot rászedik, és hamis pénzt gyártatnak velük egy olyan külföldi egység számára, amely tönkre akarja tenni az amerikai gazdaságot, Paige kénytelen édesanyja, Veronica ügyességére támaszkodni, hogy meg tudja menteni őket.

Rendező: Nick Santora

Főszereplők: ELYES GABEL, KATHARINE MCPHEE 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma beszervezi Walter O' Briant és különc zsenikből álló csapatát, hogy segítsenek felvenni a harcot a világ csúcstechnológiai veszélyei ellen. A különleges egység a Skorpió fedőnevet kapja. A csapat vezetője, Walter O' Brian nem más, mint a világ egyik legintelligensebb embere, aki 197-es IQ-val rendelkezik. A csapat további tagjai: Sylvester Dodd, statisztikai guru, Toby Curtis, világklasszis pszichiáter, aki akár a nyitott könyvben, úgy olvas az emberek elméjében és Happy Quinn, a technikai zseni. A belbiztonságiak Gabe Gallo nyomozón keresztül tartják a kapcsolatot a Skorpióval. Cabe, aki szívfájdító múlttal osztozik O'Briannel egyik ámulatból a másikba esik a fiatalok zsenialitását látva. A csapattagoknak mindössze egy komoly nehézségük támad az életben: kockafej beállítottságuk miatt kissé nehezen találják meg a hangot a hétköznapi emberekkel. Szerencsére akad egy "tolmácsuk" is, Paige, a volt pincérnő, aki - mivel neki is van egy zseniális különc gyermeke - megérti a csapat szociális problémáit. A Skorpió tagjai igazán testez álló feladatara leltek: kivételes képességeikkel a világ biztonságát szolgálják, miközben olyan közösségben élhetnek, ahol a különcség a norma. A sorozat igaz történeten alapszik.
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik A sógun c. sorozat a Disney+-ra
A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun" itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat