M3 (online)
2018.03.16 20:05 - 21:45
Sobri a betyár
magyar játékfilm,2004
A film valóságos - történelmileg hiteles - a Bakony betyárja történetet ötvözi a legendával.1810-ben indít Sobri születésével, akit gyermekkora idején még Papp Jóskának szólítottak. Katonának sorozzák a császár seregébe, ahonnan megszökik. A Bakony híres betyárjává vált; változtatták a sanyarú körülmények, amelyek ellen anno mindenki lázadt az országban.

Rendező: Novák Emil

Főszereplők: Bíró Nikolett, Bitskey Tibor, Cserna Antal, Fullajtár Andrea, Gáspár Tibor, Hirtling István, Kincses Károly, Mazányi Eszter, Novák Emil, Tűzkő Sándor, Varga Zsuzsa, Zlatko Saracevic, Ács János, Bíró Beáta, Börcsök Enikő, Eperjes Károly, Hollósi Frigyes, Horkay Péter, Román Sándor, Szakácsi Sándor, Szarvas Attila, Szőke András, Törőcsik Mari, Zenthe Ferenc 

Film: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
History

MŰSORAJÁNLÓ

A II. világháború elveszett tengeralattjárói
A második világháború során a nácik többmilliárd dollár értékben loptak el aranyat, ékszereket és műkincseket. Annak érdekében, hogy a háború elvesztése ellenére mégis a lehető legtöbb kincset megtartsák maguknak, a nácik tengeralattjárók segítségével a világ különböző pontjain helyezték el őket.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat