National Geographic
Szabadok szigete II./4.
2018.02.26 08:00 - 09:00
Szabadok szigete II./4.
Háborgó vizeken
0.0 - 0 szavazat
(LAWLESS ISLAND 2 - ROUGH WATERS)

Megkezdődött a csapdázó időszak, s Curly Leach azonnal él is a lehetőséggel - az elejtendő vidrák prémjéért kapott summa ugyanis jól jönne számára a sérült hajója javítási költségeinek fedezésére. Hans és Timbi Porter ezalatt az ajándékba kapott lazachús tartósításának módján gondolkodnak - mivel ezen az elzárt tájon az elektromos áram luxuscikknek számít, a lefagyasztás helyett a füstölés mellett döntenek. Ehhez azonban előbb kell építeniük egy füstölőt... 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
Szabadok szigete sorozat
A sorozat tartalma:
Alaszka egy távoli, eldugott szegletében él egy közösség, melynek szabadlelkű tagjai minden kapcsolatot megszakítottak a külvilággal. Port Protectionben nincsenek autók, nincsenek utak, nincsenek rendőrök és nincsen bürokrácia - sőt még kormány sincs, mely lépten-nyomon beleszólna az alattvalók életébe. Ezen a helyen csupán egyetlen törvény van: a túlélésé, mely azt diktálja, hogy az emberek szorosan működjenek együtt egymással. Isten hozott a Föld legszabadabb, mégis legfegyelmezettebb társadalmában!

History

MŰSORAJÁNLÓ

Tűzben edzett X. évad
A Tűzben edzett: Úton című sorozat Amerikát bejárva az ország legjobb pengekovácsait keresi. Ellátogatunk Észak-Karolinába, az Appalache-hegység szívébe, a világhírű Clay Spencer kovácsműhelybe, ahol a műhely három legjobb kovácsát tesszük próbára.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat