Life TV
Szerelem tálalva IV./13.
2017.09.27 17:00 - 18:00
Szerelem tálalva IV./13.
angol párkereső gasztro-reality, 2010
(DINNER DATE)

Mindenkinek megvan az elképzelése egy kellemes vacsoráról, és biztos, sokan megpróbáltak már kerítőt játszani legalább egyszer az életben... ebben az új műsorban mindkettőre lehetőség van!

Epizódonként esélyt kap valaki arra, hogy megtalálja az igaz szerelmét egy vakrandi során. A párkeresők három menüt választanak ki, melyeket az ellenkező nemű szakácsoknak - a lehetséges pár-jelölteknek - kell elkészíteni, majd a "szakácsok" otthonában egy randevún vesznek részt. A vacsora végeztével a meghódítandó személynek választania kell, kivel akar másodjára is találkozni, míg a másik két félnek csak az elviteles elemózsia jut... A "Szerelem tálalva" egy olyan párkereső gasztro-valóságshow, mely mindenki számára tartogat lehetőséget a szórakozásra! 

Szórakozás: főzés 
History

MŰSORAJÁNLÓ

Királyi boncolás II. évad
A Királyi boncolás 2. évadában négy híres brit uralkodó - IV. György király, IV. Henrik király, I. Anna királynő és I. Mária királynő - halálának okát vizsgáljuk.  Alice Roberts professzor történelmi és orvosi ismereteinek ötvözésével, valamint korabeli beszámolók és dokumentumok felhasználásával vizsgálja az uralkodók halálának módját és okát.   

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat