RTL+
Szerelem zálogba 127.
2017.10.18 03:15 - 04:10
Szerelem zálogba 127.
mexikói filmsorozat,2013-2014
(LO QUE LA VIDA ME ROBÓ - WHAT LIFE TOOK FROM ME)

Nadia lelkibeteg Victoria elrablása miatt. Victorral és Alejandróval szeretne visszatérni Mexikóba, de nincs pénzük a hamis iratokra. Végül Victornak eszébe jut, hogy Nadia fellépéséért még nem kapták meg a honoráriumot, ami pont elég lesz a dokumentumok fedezésére. Josefina Rosariót keresi Agua Azulban. Mikor Nadia megpróbálja felhívni Josefinát telefonon, Graciela veszi fel, aki így tudomást szerez arról, hogy a lány életben van. A nő zsebre vágja Josefina mobilját. Graciela kifaggatja Josefinát, így kiderül számára az is, hogy Alejandro sem halt meg. Josefina viszont arra döbben rá, hogy Montserrat is él. Jose Luis meggyőzi Montserratot, hogy tartsák meg az esküvőt egy hónapon belül, aminek Laurito nagyon örül, Rosario kevésbé, mert ő még mindig reménykedik abban, hogy él a fia.

Főszereplők: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Luis Roberto Guzmán, Grettel Váldez, Osvaldo Benavides, Gabriela Rivero, Carlos de la Mota, Daniela Castro, Rogelio Guerra 

Sorozatok: dráma/melodráma 
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

Szuper sebészek
Ismerkedjen meg a világ legjobb sebészeivel, akik rákos betegeknek életéért küzdenek. A Baby Surgeons készítőinek új dokumentumfilmjében egy úttörő sebészcsapat és pácienseik történetét követjük nyomon a világ vezető rákkezelő intézetében, a The Royal Marsden kórházban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat