RTL+
Szerelem zálogba 130.
2017.10.21 03:15 - 04:10
Szerelem zálogba 130.
mexikói filmsorozat,2013-2014
(LO QUE LA VIDA ME ROBÓ - WHAT LIFE TOOK FROM ME)

José Luis és Graciela megállapodnak abban, hogy Montserrat lelki nyugalma érdekében semmiképp sem tudhatja meg, hogy Nadia életben van és nem halt meg a balesetben. Attól tartanak, hogy újra éledne benne a remény, hogy Alejandro mégis él. Martín segítségével Alejandro és Victor vissza tudnak jutni Mexikóvárosba, pontosan akkor, amikorra José Luis és Montserrat előrehozták esküvőjüket. Nadiát lelki terror alatt tartja Pedro, azzal fenyegeti, hogy csak akkor kaphatja vissza a lányát, ha újra a felesége lesz és Victoriával elfeledteti Victort. Adolfo beviszi Mariát egy elvonókúrára, ahol Dianitának szólítják.

Főszereplők: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Luis Roberto Guzmán, Grettel Váldez, Osvaldo Benavides, Gabriela Rivero, Carlos de la Mota, Daniela Castro, Rogelio Guerra 

Sorozatok: dráma/melodráma 
History

MŰSORAJÁNLÓ

Rejtélykeresés Dan Aykroyddal
Tudta, hogy a második világháború idején Roosevelt egy szigorúan titkos támadást intézett Japán ellen – egy denevérsereggel? Vagy, hogy egyszerre három ember is életét vesztette egy lezuhanó uszkár miatt? Hallott már arról a Mexikó partjai mellett fekvő szigetről, melyet megcsonkított babák ezrei népesítenek be? És azokról a börtönökről, ahol a fogvatartottak néha új kecskeherével ébrednek? Ha még nem, akkor készüljön fel a hihetetlenre Dan Aykroyddal!  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat