RTL+
Szerelem zálogba 132.
2017.10.25 03:15 - 04:10
Szerelem zálogba 132.
mexikói filmsorozat,2013-2014
(LO QUE LA VIDA ME ROBÓ - WHAT LIFE TOOK FROM ME)

Fabiola kétségbeesésében leönti borral Monsterrat ruháját, akinek így azt a ruhát kell felvennie, amelyben először ment feleségül Alejandrohoz. Fabiola az esküvő előtt még Graciela házához megy, hogy öröksége érdekében megtegye azt, amit szerinte meg kell tennie. Esmeralda, Refugio és a többiek az esküvőre készülnek, miközben Carlota és Rosario segít Monsterratnak megoldani a kialakult helyzetet. Rosarionak azonban rossz előérzetei vannak az esküvővel kapcsolatban. Laurito elmondja Jose Luisnak, hogy mit tudott meg Victoriatól Alejandro papájával kapcsolatban. Pedro megfenyegeti Nadiat, hogyha nem változnak a dolgok, akkor nem látja többé a lányát. Monserrat és Jose Luis összeházasodnak Agua Azul templomában, majd mindenki elindul az esküvői fogadásra. Ekkor Alejandro és Victor megérkeznek Agua Azulba.

Főszereplők: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Luis Roberto Guzmán, Grettel Váldez, Osvaldo Benavides, Gabriela Rivero, Carlos de la Mota, Daniela Castro, Rogelio Guerra 

Sorozatok: dráma/melodráma 
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Egy úr Moszkvában - minisorozat Ewan McGregor főszereplésével
Amor Towles azonos című, nemzetközi sikerregényének adaptációja, az A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) című minisorozat Alexander Rostov grófról szól – akit az Emmy®- és Oscar®-díjas Ewan McGregor (Star Wars-filmek, Halston, Trainspotting) alakít –, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat