RTL+
Szerelem zálogba 155.
2017.11.25 03:15 - 04:10
Szerelem zálogba 155.
mexikói filmsorozat,2013-2014
(LO QUE LA VIDA ME ROBÓ - WHAT LIFE TOOK FROM ME)

Jose Luis Dimitriót faggatja, mit tud Alejandróról. Refugio megnyugtatja, hogy Esmeralda kiszedi majd Montserratból a titkát. Mikor Montserrat már majdnem bevallja neki az igazat, Dimitrio közbelép. Victoriának nagyon hiányzik az apja, ezért Laurito azt javasolja, szökjenek meg az iskolából, és ő elviszi hozzá. Mindkét apa nagyon örül a gyerekének. Jose Luis megrémül, mikor a rendőrségen bejelentik a két gyerek eltűnését. Josefinához készül, hogy megtudakolja Victor címét. Josefina azt hazudja, hogy Montserrat vitte el a gyerekeket az iskolából a sttrandra. Montserrat aki hallgatózik, telefonon ugyanezt erősíti meg Jose Luisnak. Sandro csomagol, hogy elköltözzön Fabiolától, miután átadja a végrendeletet Montserratnak. A megbeszélt időben azonban Mariát találja ott, aki leövi őt. Fabiola bepánikol, Gracielát hívja segítségül, aki pedig Pedro Medinának telefonál. Pedro elküldi embereit, hogy tűntessék el a nyomokat. Fabiola meg van róla győződve, hogy Montserrat a gyilkos. Maria várja, hogy Alejandro meglátogassa, és a végrendeletért cserébe vele töltsön egy éjszakát, de Alejandro visszalép az alkutól. Montserrat kibékül Alejandróval, és megbeszélik, hogy éjszaka találkoznak egy hotelben. Maria kilesi őket, és bosszúból elmondja Jose Luisnak, hol találja a szerelmes párt.

Főszereplők: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Luis Roberto Guzmán, Grettel Váldez, Osvaldo Benavides, Gabriela Rivero, Carlos de la Mota, Daniela Castro, Rogelio Guerra 

Sorozatok: dráma/melodráma 
Spektrum Home

MŰSORAJÁNLÓ

Új Nyílt lapokkal évad a Spektrum Home-on
Új évaddal tér vissza a Spektrum Home-ra a Nyílt lapokkal, a WMN, az Örkény Színház és az AMC közös produkciója. Az első évad népszerűsége jól mutatja, hogy a digitális tartalmak térnyerése ellenére a színház világa még mindig különleges helyet foglal el az emberek szívében. A Nyílt lapokkal második évada újabb 10 résszel és 4-4 beszélgetőtárssal jelentkezik.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat