RTL+
Szerelem zálogba 157.
2017.11.29 03:15 - 04:10
Szerelem zálogba 157.
mexikói filmsorozat,2013-2014
(LO QUE LA VIDA ME ROBÓ - WHAT LIFE TOOK FROM ME)

Maria elmondja Adolfónak, hogy ő árulta el Alejandrót és Montserratot Jose Luisnál, és miután Adolfo számára kiderül, Sandrot is a lány tette el láb alól, Maria fogadalmat tesz: sorban megöl mindenkit, aki valaha is ártott Alejandrónak. Jose Luis otthon egyre hevesebben támadja Montserratot, majd fékevesztett dühében férji jogainak kíván érvényt szerezni, de ezt a Josefina hívására épp időben érkező Dimitrio meghiúsítja, bár a két férfi csúnyán összeverekszik. A sebesült Dimitrio és az őt ápoló Josefina a nő házában újra összemelegszik, de úgy döntenek, annyi változás után nincs értelme újrakezdeni kettejük kapcsolatát. Alejandro a többiek tanácsára távol marad az eseményektől, mígnem a házban Jose Luis jelenik meg egy osztag haditengerésszel, hogy letartóztassa őt.

Főszereplők: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Luis Roberto Guzmán, Grettel Váldez, Osvaldo Benavides, Gabriela Rivero, Carlos de la Mota, Daniela Castro, Rogelio Guerra 

Sorozatok: dráma/melodráma 
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Szujó Zoltán vezetésével érkezik a The Floor – Csak egy maradhat
Május 6-tól minden hétköznap este látható az RTL képernyőjén a The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsor. A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt Szujó Zoltán vezeti.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat