RTL+
Szerelem zálogba 172.
2017.12.20 03:15 - 04:10
Szerelem zálogba 172.
mexikói filmsorozat,2013-2014
(LO QUE LA VIDA ME ROBÓ - WHAT LIFE TOOK FROM ME)

Jose Luis látszólag belemegy, hogy Montserrat és Laurito Alejandroval éljen, de csak addig, amíg kiderűl, hogy Mariával közösen felállított csapdája kudarcot vall: Hiába kap üzenetet Montserrat, hogy menjen Maria lakására, ha "in flagranti" akarja találni Alejandrot,és hiába csalja fel oda Maria Alejandrot azzal, hogy Montserratot fogva tartja, és hiába dugja a fejbe vert és ájult férfit pucéran az ágyába, az odaérkező Montserrat tudja, mindez csak a makrancos lány ármánykodása.Jose Luis így mégsem engedi el Montserratot, és bár Alejandro neve és jogállása mindenben tisztázódott, a költözésre érkező, immár törvényes férjet fegyverrel zavarja el a házából. Ezequiel és Adolfo titokzatos jelzést kap: mindketten egy-egy skorpiót találnak.

Főszereplők: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Luis Roberto Guzmán, Grettel Váldez, Osvaldo Benavides, Gabriela Rivero, Carlos de la Mota, Daniela Castro, Rogelio Guerra 

Sorozatok: dráma/melodráma 
Arena4

MŰSORAJÁNLÓ

Hétvégén a Network4-en elstartol a MotoGP idény
Hétvégén elstartol a MotoGP, a Moto2 és a Moto3 2024-es szezonja. 21 Grand Prix vár a mezőnyre, Katarban kezdődik a versengés és november 17-én Valenciában lengetik be utoljára a kockás zászlót. A Network4 felületein a magyar rajongók az évad egyetlen fontos pillanatáról sem maradnak le. Kiderül, hogy Bagnaia zsinórban harmadszorra is megnyeri-e a vb-t és idén végre visszatér-e ez élmezőnybe a hatszoros bajnok Marc Márquez.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat