RTL+
Szerelem zálogba 191.
2018.01.16 03:15 - 04:05
Szerelem zálogba 191.
mexikói filmsorozat,2013-2014
(LO QUE LA VIDA ME ROBÓ - WHAT LIFE TOOK FROM ME)

Graciela ismét sírva vallja meg gyermekeinek irántuk érzett szeretetét. Montserrat és Dimitrio szintén szeretettel igyekeznek a kedvében járni. Erick még Aguazulban marad, hátha támaszt nyújthat a gyászoló Esmeraldának, de a lány nem engedi közel magához. Erick azonban megkéri, hogy kísérje el őt a szüleihez, akiktől eddig bocsánatot se mert kérni. José Luis önváddal telten látogatja meg Ameliát és Esmeraldát, majd lelki enyhülést keresve keresi fel Anselmo atyát. Miután visszaidézi magában a múltat, megbékélve megy el a kislányához. Furcsa vallomása után mindenkit eláraszt a megnyugvás. Az Alejandróval zajló beszélgetése alatt Pedro gonoszságának okára is fény derül. Adolfo közli Josefinával, hogy nagyszerű "állásajánlatot" kapott Kanadában. A lány habozás nélkül hajlandó vele tartani az esküvő után.

Főszereplők: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Luis Roberto Guzmán, Grettel Váldez, Osvaldo Benavides, Gabriela Rivero, Carlos de la Mota, Daniela Castro, Rogelio Guerra 

Sorozatok: dráma/melodráma 
M4 Sport

MŰSORAJÁNLÓ

A közmédia közvetíti a magyar kézilabda-válogatottak olimpiai selejtezőit
Hosszas tárgyalássorozat után az MTVA szerezte meg a férfi és a női kézilabda-válogatott olimpiai selejtező tornájának közvetítési jogait. Az M4 Sport, az m4sport.hu, valamint a Kossuth Rádió által is élőben közvetített mérkőzéseket az erdélyi és felvidéki nézők is láthatják. A férfiak március 14-én kezdenek Tunézia ellen Tatabányán; Norvégia és Portugália még a csoport tagjai. A nők áprilisban, Debrecenben küzdenek majd a kvótákért Kamerunnal, Svédországgal és Japánnal. Mindkét négyesből az első két helyezett jut ki Párizsba.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat