RTL+
Szerelem zálogba 193.
2018.01.18 03:15 - 04:05
Szerelem zálogba 193.
mexikói filmsorozat,2013-2014
(LO QUE LA VIDA ME ROBÓ - WHAT LIFE TOOK FROM ME)

Adolfo sírva könyörög a menyasszonyának, hogy ne mondja le az esküvőt, szökjön vele külföldre, kezdjenek tiszta, új életet, hiszen a lelke annak idején azért veszett el, mert Josefina magára hagyta. A lány azonban csak a felelősségvállalást hajlandó elfogadni - Adolfo számára azonban a börtön nem választás. A kapun kilépő férfit Pedro várja, és magával viszi azzal, hogy megszökteti. Dimitrio értesül a Skorpió kilétéről, és bosszúvágytól hajtva a keresésére indul. José Luis a nyomába ered, hogy a tragédiát megelőzze. Pedro csapdájától tartva a rémült Montserrat és Josefina is utánuk megy. Adolfo és Dimitrio végül szembekerülnek egymással, és Adolfo olyat tesz, amivel maga dönti el a sorsát. Macario a távolsági buszról rángatja le Kevint, és miután nagy nehezen bocsánatot kért tőle, hazaviszi. Josefina zokogva gyászolja szerelmét. Nadia vigasztalhatatlan. Dimitriot lelkifurdalás gyötri.

Főszereplők: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Luis Roberto Guzmán, Grettel Váldez, Osvaldo Benavides, Gabriela Rivero, Carlos de la Mota, Daniela Castro, Rogelio Guerra 

Sorozatok: dráma/melodráma 
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Mélyvíz: kalandozás Ausztrália tengereiben
Az öt centis újszülött teknősöktől a 24 méteres kékbálnáig Ausztrália ad otthont a bolygó legsokszínűbb és lenyűgöző tengeri élővilágának; ebben a sorozatban Lizzie Daly különleges utazásra indul Dél-Ausztrália hideg partmenti vizeitől Queensland északi trópusi zátonyához és Nyugat-Ausztrália sebes áramlataihoz.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat