RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Szerelemben, háborúban I./27-28.
2017.11.18 04:20 - 06:00
Szerelemben, háborúban I./27-28.
török kalandfilmsorozat,2014
(KURT SEYIT VE ŞURA - KURT SEYIT VE SURA 1)

27.

A szállóban készülnek a megnyitó ünnepségre. Billy százados egyre komolyabban támadja Petrót, hogy az minél több pénzt keressen neki, a férfi ezért már komolyan is fontolóra veszi, hogy megszabadul a rendőrtől, és ehhez Ayla segítségét kéri. Sura és Seyit között heves vita tör ki, miután a megbeszéltek ellenére, Sura mégsem akar összeköltözni Seyittel.

28.

A szálló megnyitó ünnepségét egy merénylet árnyékolja be. A török forradalmárok megölik az éppen odatartó angol polgármestert. A hatóságok nem tudják elfogni a tetteseket, mert Seyit segít nekik kereket oldani, amit Petro meglát. Szembesíti is ezzel Seyitet, de nem árulja el a századosnak. Sura, aki abban bízott, hogy végre egyenesbe jön az életük, már nem ilyen elnéző Seyittel.

Rendező: Hilal Saral

Főszereplők: Kivanc Tatlitug, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen, Sümeyra Koc, Birkan Sokullu, Ushan Cakir, Seda Güven, Tugce Karabacak, Emre Yetim, Cem Bender, Melisa Asli Pamuk, Oral Özel, Zerrin Tekindor, Tolga Savaci 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
History

MŰSORAJÁNLÓ

Titkok a homokban I.
A sivatagokról gyakran megfeledkezünk, amikor éghajlatváltozásról van szó, pedig a globális felmelegedés erősödésével a sivatagok a bolygó legsebezhetőbb helyei közé tartoznak. A heves homokviharok és az erózió egyre jobban átformálják a Föld száraz vidékeit, mindeközben pedig elképesztő felfedezések kerülnek napvilágra.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat