Szex és New York IV./12.
2018.03.27 20:35 - 21:10
Szex és New York IV./12.
amerikai vígjátéksorozat,2001
5.0 - 1 szavazat
(SEX AND THE CITY)

Mondj igent!

Amikor az igenek és a gyűrűk nem mindig boldogítanak... Carrie véletlenül talál Aidan ruhái közt egy jeggyűrűt. A dolog teljesen feldúlja. Amikor elújságolja barátnőinek az esetet, Miranda bevallja, ő segített a gyűrű kiválasztásában. Samantha tovább flörtöl új kliensével és régi szerelmével, az örök agglegény Richard Wright-tal. Miranda végre bevallja Steve-nek, hogy megtartja a gyermekét. Charlotte hormonkúrába kezd terhessége érdekében, de az örökbefogadás után is intenzíven érdeklődik. Trey és a MacDougal-klán viszont lehűti a kedélyeit: nem hozhat a családba idegen gyermeket. Sőt, már Trey is teljesen elbizonytalanodik és időt kér. Carrie összefut Biggel és elújságolja neki, hogy Aidan el akarja venni feleségül. Big lehangoló válasza egybecseng saját félelmeivel. Egy éjjeli séta alkalmával Aidan megkéri Carrie kezét. A gyűrű viszont nem azonos azzal, amit korábban talált. Másnap Samantha bevallja, hogy ő segített Aidan-nek a kiválasztásban. Mindenki tud mindent, csak Carrie nem?

Rendező: Daniel Algrant, John David Coles, Allison Anders

Főszereplők: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Szex és New York sorozat
A sorozat tartalma:
A csípős nyelvű újságírónő, Carrie hetente jelentkezik társasági rovatával New York egyik legolvasottabb lapjában, s pikáns részletekkel szolgál az aktuális divatról, a nagyvárosról és férfiairól, illetve vérmes asszonyairól. Charlotte házassága kudarca után munkát vált. A sikeres vállalkozó Samantha tűnik a legkalandvágyóbbnak közülük, ám ő is addig vallja mindenekfelett a szabadságot, amíg életében először szerelmes nem lesz. Miranda ügyvédi irodát vezet, karrierje mellett nem is gondolt a gyermekvállalásra. Amikor azonban terhes maradt, az utolsó pillanatban mégis az anyaságot választotta.
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az évszázad csalása a Direct One TV-re
Májustól lesz elérhető a Direct One TV csatornán és a Direct Now appban valós eseményeken alapuló Az évszázad csalása, amelyet a többek közt César-díjjal elismert Xavier Giannoli alakított a vászonra, Vincent Lindon főszereplésével.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 196 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat