Szex és New York IV./2.
2018.03.20 20:35 - 21:10
Szex és New York IV./2.
amerikai vígjátéksorozat,2001
5.0 - 1 szavazat
(SEX AND THE CITY)

Carrie meglepődik, amikor egy rendhagyó divatbemutatóra hívják szerepelni, ahol topmodellek és amatőrök együtt lépnek fel. Samantha meztelen képeket készíttet magáról, na nem a pasiknak, csak úgy magának. Aztán amikor elviszi bekereteztetni őket, rossz néven veszi, hogy a mester nem is reagál a fotóira. Mirandát szexisnek találja és randizni hívja egy izmos felsőtest, Dave. A vívódó Carrie-t barátnői meggyőzik, hogy fogadja el a szereplési ajánlatot, hiszen ő a "legmodellisztikusabb" a csapatban. Charlotte felefedez magán egy vadonatúj betegséget, ami "vulvodynia" néven ijesztgeti a női magazinok olvasóit. Barátnői meglepődnek Charlotte kijelentésén, miszerint ő visszataszítónak találja saját nemi szervét. Miranda szárnyakat kap az első randi után, de amikor a második elmarad, kétségbe esik. Hamar kiderül, hogy túllőtte a szexis imázst Dave-nél, aki inkább nagyképűnek nézte őt. Eljön a divatbemutató estéje, amin Carrie fergeteges sikert arat életszerű szabadesésével és még lazább feltápászkodásával. A lányok ezek után hősként tisztelik! Samantha gyönyörűségére beszól neki egy pizzás fiú, amikor meglátja a fenekét egyik fotóján. Charlotte pedig végre előveszi a tükröt.

Rendező: Daniel Algrant, John David Coles, Allison Anders

Főszereplők: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Szex és New York sorozat
A sorozat tartalma:
A csípős nyelvű újságírónő, Carrie hetente jelentkezik társasági rovatával New York egyik legolvasottabb lapjában, s pikáns részletekkel szolgál az aktuális divatról, a nagyvárosról és férfiairól, illetve vérmes asszonyairól. Charlotte házassága kudarca után munkát vált. A sikeres vállalkozó Samantha tűnik a legkalandvágyóbbnak közülük, ám ő is addig vallja mindenekfelett a szabadságot, amíg életében először szerelmes nem lesz. Miranda ügyvédi irodát vezet, karrierje mellett nem is gondolt a gyermekvállalásra. Amikor azonban terhes maradt, az utolsó pillanatban mégis az anyaságot választotta.
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

A DirecOne április ajánlatai
A hónapban a Direct One csatornán is bemutatásra kerülnek olyan népszerű sorozatok, mint a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakjáról, Ilich Ramirez Sanchezről, a "Sakálról" szóló Carlos. Az epizódok a hidegháború korszakába repítik a nézőt, miközben rávilágítanak a politika és a terrorizmus összefonódására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat