Cool
Szívek szállodája III./2.
2024.04.04 08:50 - 09:50
Szívek szállodája III./2.
amerikai vígjátéksorozat,2002-2004
4.4 - 14 szavazat
(GILMORE GIRLS 3 - HAUNTED LEG)

A hölgyek visszavágnak

Christopher péntek esti megjelenésével váratlan fordulat következik, mert a vacsorán veszekedés tör ki Christopher és Lorelai között.

Rendező: Chris Long

Főszereplők: Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Scott Patterson, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Scott Cohen, Jared Padalecki, Milo Ventimiglia 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Szívek szállodája sorozat
A sorozat tartalma:
Az amerikai kisváros kedvesen különc hőseivel együtt élhetjük át a temperamentumos, vonzóan fiatal mama, Lorelai és 16 éves lánya, Rory kalandos mindennapjait. Lorelai egy szállodában dolgozik menedzserként. Itt főszakács Lorelai legjobb barátnője, Sookie, aki él-hal a munkájáért, és ez gyakran bonyodalmakat okoz. Kiderül, hogy Roryt felvették a Chiltonba, egy elegáns magániskolába. Így Lorelai arra kényszerül, hogy felkeresse gazdag szüleit, akikkel nem felhőtlen a viszonya, és el kell fogadnia a feltételüket: unokájuk tanulmányainak támogatásáért cserébe minden péntek este náluk vacsoráznak.
Egyéb epizódok
ID

MŰSORAJÁNLÓ

Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok - májusban az ID-n és a Maxon
A vezető bűnügyi tévécsatorna, az Investigation Discovery bejelentette a Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok című négyrészes dokumentumsorozatot, amely Nick és Aaron Carter életébe nyújt bepillantást. A dokumentumsorozat az 1990-es évek végi és 2000-es évek eleji hihetetlen népszerűségüktől kezdve egészen a címlapokra kerülő, közelmúltbeli nehézségeikig fellebbenti a fátylat a Carter család terhelt dinamikájáról és a gyorsan megszerzett hírnév sötét oldaláról.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat