Sorozat+
Szulejmán I./13.
2017.12.19 18:55 - 20:00
Szulejmán I./13.
török kalandfilmsorozat,2011-2014
4.5 - 4 szavazat
(MUHTEŞEM YÜZYIL - MAGNIFICENT CENTURY 1)

A szultán továbbra is rodoszi hadjáratára készül. Elrendeli seregei toborzását, és új hajók megépítését. Rodosz továbbra sem veszi komoly fenyegetésnek az Oszmán Birodalmat. Megszületik Hürrem gyermeke. A herceg nagyapja után a Mehmed nevet kapja. Hürrem már az első napon szembesül az uralkodói család szokásaival. Gyermekét szinte csak percekre láthatja, az etetés időszakában. Ibrahim is neheztel azért, hogy Hürrem Mahidevran helyére akar lépni, és összefog Mahidevrannal.

Rendező: Durul Taylan; Yagmur Taylan; Mert Baykal; Yagiz Alp Akaydin

Főszereplők: Halit Ergenc, Meryem Uzerli; Vahide Percin, Nebahat Cehre, Okan Yalabik, Nur Fettahoglu, Selma Ergec, Mehmet Günsür, Gürbey Ileri, Pelin Karahan; Pelin Bekiroglu, Ozan Güven, Engin Öztürk, Merve Bolugur, Aras Bulut Iynemli, Tolga Saritaş, Filiz Ahmet, Selim Bayraktar, Selen Öztürk, Fatih Al, Burak Özcivit, Serkan Altunorak, Tolga Tekin, Sabina Ajrula-Tozija, Tuncel Kurtiz, Deniz Cakir, Meltem Cumbul, Murat Tüzün, Cansu Dere, Burcu Tuna, Saadet Aksoy, Seckin Özdemir, Pinar Caglar Genctürk), Nihan Büyükagac, Ezgi Eyüboglu, Sema Kecik Karabel, Melisa Sözen, Cemre Ebuzziya, Hasan Kücükcetin, Fehmi Karaarslan, Ayşe Özdemir, Berrak Tüzünatac 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Szulejmán sorozat
A sorozat tartalma:
Szulejmán, a török birodalom fiatal uralkodója nagyobb álmokat dédelget, mint amit Nagy Sándor valaha is el tudott volna képzelni. 26 évesen a világ meghódítására készül, és ezt elsősorban új módszerekkel próbálja elérni. Közben folyamatosan érkeznek az új szolgák és háremhölgyek a szultán palotájába, hogy a frissen trónra került uralkodó kedvére válogathasson. Így kerül az udvarba a gyönyörű Rokszolana, akinek a családját a tatárok lemészárolták. A háremben lévő lány mély benyomást tesz Szulejmánra, ám a szultán asszonya és édesanyja rossz szemmel nézik a fellángoló szerelmet, és mindent megtesznek, hogy eltávolítsák az udvarból Rokszolanát.

Az asszonyok féltékenysége mellett az uralkodóra többen is veszélyt jelentenek. Néhány befolyásos pasa, akik ellenzik Szulejmán szokatlan reformintézkedéseit, aki a területeiken élő egyiptomiaknak és a különböző származású kereskedőknek szabadságjogot adományoz, cselszövésre készülnek a szultán ellen.

Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Április 19-én jön a Ki vele!, a WMN és a VIASAT3 közösségi talkshowja
A VIASAT3 és a WMN közös talkshowja – amely a Show&Game gyártásában kerül képernyőre április 19-től minden péntek este 20 órakor – egy magyar fejlesztésű, bátor, szókimondó formátum, ahol együtt élvezhetjük a korlátok nélküli gondolatcsere, a konstruktív vita és a közösséghez való tartozás élményét. Minden adásban egy-egy téma áll majd a középpontban, amelyet a műsorvezetőkkel, a meghívott vendégekkel és D. Tóth Krisztával járunk körbe. A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia moderálják majd, akik személyes történetekkel is kapcsolódnak a témákhoz. A műsort emellett D. Tóth Kriszta videóriportja, a „Breakout Room” is színesíti, ami egy privát interjú egy, a témához kapcsolódó, különleges vendéggel. A Ki vele! tehát egy izgalmas utazásra invitál, ahol bepillantást nyerhetünk a szerkesztőség életébe.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat