Story 4
Született feleségek V./4.
2018.02.19 11:30 - 12:30
Született feleségek V./4.
amerikai vígjátéksorozat,2008
4.1 - 14 szavazat
(DESPERATE HOUSEWIVES)

Újra a pályán

Ha alaposan megnézik a barátaik arcát, meg fogják látni! A mosolyuk mögött ott bujkál egy bizonyos zöld szemű szörny. És akkor majd megértik, hogy mennyire irigylik a szépen karbantartott otthonukat, az ínycsiklandó ételkölteményeiket, és az ízléses holmijaikat. De nagyon oda kell figyelniük, hogy észrevegyék a féltékenységet, mert a jó barátok is mindig nagyon odafigyelnek, hogy leplezzék mindezt. Amikor megjelenik Bree szakácskönyve, a barátnői féltékenyen figyelik a sikereit. Eközben azonban kiderül, hogy Orson elveszítette az állását. Lynette mindenáron Bree marketingese szeretne lenni, de az asszony nem egyezik bele a dologba. Gabrielle úgy dönt, hogy megpróbálja Juanitat bejuttatni az egyik szomszéd játszóházába, hogy több időt tölthessenek együtt Carlos-szal. Mike pedig ismét visszaköltözik a kisfia miatt a Lila Akác közbe, mint kiderül, Dave segítségével.

Rendező: Marc Cherry

Főszereplők: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Született feleségek sorozat
A sorozat tartalma:
Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang...

BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

Bepillantás a gyárak világába VIII. évad
Fedezze fel a kedvenc élelmiszerei és árui mögött rejlő tudást, nagyságrendet és technológiát.. Gregg Wallace Európa legnagyobb gyárai körül keres fel párat, hogy bemutassa az ipari gyártást segítő lenyűgöző folyamatokat és berendezéseket.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat