Story 4
Született feleségek V./5.
2018.02.19 12:30 - 13:30
Született feleségek V./5.
amerikai vígjátéksorozat,2008
4.1 - 14 szavazat
(DESPERATE HOUSEWIVES)

Tükröm, tükröm

A Lila Akác köz lakói, mindannyian Mrs. McClusky meglepetés-bulijára készülnek, amelyet Susan szervezett meg, az idős hölgy 70. születésnapja alkalmából. Gabrielle teljesen kiakad, amikor megtudja, hogy Carlos mégsem műttette meg magát, azaz lehet, hogy újra gyermeket várnak. Jackson váratlanul felveti Susan-nek, hogy költözzenek össze. Tom eközben rá akarja venni Lynette-t, hogy vegyenek egy lakókocsit, és utazzák körbe az országot. Ráadásul még azt is a fejébe veszi, hogy mindezért az éttermet is eladják. Bree azon hezitál, hogy Orson-t az üzlettársává tegye, ám egy veszekedés segít neki a döntésben.

Rendező: Marc Cherry

Főszereplők: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Született feleségek sorozat
A sorozat tartalma:
Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang...

Arena4

MŰSORAJÁNLÓ

Hétvégén a Network4-en elstartol a MotoGP idény
Hétvégén elstartol a MotoGP, a Moto2 és a Moto3 2024-es szezonja. 21 Grand Prix vár a mezőnyre, Katarban kezdődik a versengés és november 17-én Valenciában lengetik be utoljára a kockás zászlót. A Network4 felületein a magyar rajongók az évad egyetlen fontos pillanatáról sem maradnak le. Kiderül, hogy Bagnaia zsinórban harmadszorra is megnyeri-e a vb-t és idén végre visszatér-e ez élmezőnybe a hatszoros bajnok Marc Márquez.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat