M2 / Petőfi
Tanárok gyöngye II./9.
2017.12.10 05:10 - 06:00
Tanárok gyöngye II./9.
német tévéfilmsorozat,2014
(ICH BIN DANN MAL WEG)

10/9.: A te DNS-ed, a te dolgod

Vollmer a felfüggesztését tölti és nagyon hiányzik a diákoknak és Karinnak is. A helyettesítő tanár a még vizsga előtt álló újonc Müller. A fiatal férfinak fogalma sincs hogyan kezelje a problémás tanulókat, így élből rosszul indít. Nagyképű, lekezelő és miután megalázza az egyik lányt, Stefannal kell szembenéznie. Pedig Vollmernek is megvan a maga baja, kiderül, hogy Jonas a fia, ráadásul Ugandába készül a barátjával. A férfinak elvileg meg kellene akadályoznia ezt, helyette úgy dönt - pár pohár prosecco után - , hogy a fiúkkal tart. Másnapra elmúlik a lelkesedése, és Jonas sem díjazza annyira az ötletet. Ezért Stefan azt teszi amihez a legjobban ért: tanít. Csak most nem a diákokat, hanem Müllert. Tiszteletre, emberségre és alázatra. Valmint arra, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt. Még Müller is... És mivel Vollmernek ennyi sok dolga van, nem ér rá megírni az állásfoglalását a tanfelügyeletnek. Még jó, hogy Karin észnél van.

Rendező: Nico Zingelmann

Főszereplők: Hendrik Duryn, a Tanár, Jessica Ginkel, Ulrich Gebauer, Rainer Piwek, Matthias Klimsa, Nadine Wrietz, Zejhun Demirov, Anna Florkowski, Jan-David Bürger, Daniel Rodic, Aram Arami, Pauline Angert, Sebastian Husak, Antje Lewald 

Sorozatok: humor/musical 

Hallássérültek számára feliratozva!
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik A sógun c. sorozat a Disney+-ra
A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun" itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 196 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat