Izaura TV
Titkok és szerelmek 129.
2018.02.18 18:00 - 19:00
Titkok és szerelmek 129.
mexikói romantikus filmsorozat,1988
3.3 - 4 szavazat
(EL PRIVILEGIO DE AMAR)

Frescóék betörnek Vivian lakásába, és mindent összepakolnak, de Alonso és Vivian túl korán érnek haza. A rablók Alonsót egy székhez kötözik, Viviant pedig meg akarják erőszakolni. Luciana elmegy Cristinához, hogy megkérje, ne menjen férjhez olyasvalakihez, akit nem szeret. A lány nem érti a dolgot, és nem kér a tanácsaiból. Luciana fontolgatja, hogy bevallja neki az igazat.

Főszereplők: Adela Noriega, Helena Rojo, Andrés García, César Évora, Enrique Rocha, René Strickler, Cynthia Klitbo 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Titkok és szerelmek sorozat
A sorozat tartalma:
A történet egy vidéki kisvárosban kezdődik, ahol az érzelmek ugyanolyan tiszták, mint a friss levegő. Luciana, az árva lány az ifjú Juan de La Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan egy szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont; férje, Andres, a neves színész oldalán.
ID

MŰSORAJÁNLÓ

Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok - májusban az ID-n és a Maxon
A vezető bűnügyi tévécsatorna, az Investigation Discovery bejelentette a Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok című négyrészes dokumentumsorozatot, amely Nick és Aaron Carter életébe nyújt bepillantást. A dokumentumsorozat az 1990-es évek végi és 2000-es évek eleji hihetetlen népszerűségüktől kezdve egészen a címlapokra kerülő, közelmúltbeli nehézségeikig fellebbenti a fátylat a Carter család terhelt dinamikájáról és a gyorsan megszerzett hírnév sötét oldaláról.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat