Izaura TV
Titkok és szerelmek 131.
2018.02.25 15:00 - 16:00
Titkok és szerelmek 131.
mexikói romantikus filmsorozat,1988
3.3 - 4 szavazat
(EL PRIVILEGIO DE AMAR)

Victor Manuel hiába próbálja rávenni Cristinát, hogy szökjön meg vele, a lány nem akar csalódást okozni Alonsónak. A templom előtt összesereglett vendégek kíváncsian várják, mikor érkezik meg végre az ifjú pár. Késve bár, de Cristina megérkezik, Alonsónak viszont nyoma sincs. Hosszú várakozás után Cristina megkéri Juan de la Cruz atyát, hogy küldje haza a meghívottakat. Ő továbbra is a templomban vár a vőlegényére.

Főszereplők: Adela Noriega, Helena Rojo, Andrés García, César Évora, Enrique Rocha, René Strickler, Cynthia Klitbo 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Titkok és szerelmek sorozat
A sorozat tartalma:
A történet egy vidéki kisvárosban kezdődik, ahol az érzelmek ugyanolyan tiszták, mint a friss levegő. Luciana, az árva lány az ifjú Juan de La Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan egy szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont; férje, Andres, a neves színész oldalán.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Az Oppenheimer március 21-től kizárólag a SkyShowtime-on
Az Oppenheimer című kasszasiker, amely világviszonylatban 952 millió dollárt hozott a kasszáknál, és az idei év legmagasabb iparági elismeréseivel, hét Oscar®- és hét British Academy Film & Television Award (BAFTA) díjjal jutalmazták, az Oscar®-győztes Cillian Murphyvel a J. Robert Oppenheimer szerepében és Emily Blunttal a felesége, a biológus és botanikus Katherine "Kitty" Oppenheimer szerepében március 21-től kizárólag a SkyShowtime-on lesz megtekinthető.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat