Izaura TV
Titkok és szerelmek 43.
2017.10.19 12:40 - 13:40
Titkok és szerelmek 43.
mexikói romantikus filmsorozat,1988
3.3 - 4 szavazat
(EL PRIVILEGIO DE AMAR)

Lorenza felkeresi Andres-t a szállodában, és kéri, hogy vigye magával. Andres közli, hogy nem szereti őt, és köztük mindennek vége. Luciana éppen akkor lép a szobába, amikor Lorenza Andres nyakába borulva könyörög a viszonyuk folytatásáért. Luciana nem bocsát meg. Alonso mamája, Vivian lett Luciana cégének új társtulajdonosa. Ana Joaquina nem hajlandó elárulni Lucianának, hogy Cristina a lánya még Juan de la Cruz állandó unszolására sem.

Főszereplők: Adela Noriega, Helena Rojo, Andrés García, César Évora, Enrique Rocha, René Strickler, Cynthia Klitbo 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Titkok és szerelmek sorozat
A sorozat tartalma:
A történet egy vidéki kisvárosban kezdődik, ahol az érzelmek ugyanolyan tiszták, mint a friss levegő. Luciana, az árva lány az ifjú Juan de La Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan egy szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont; férje, Andres, a neves színész oldalán.
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

Bepillantás a gyárak világába VIII. évad
Fedezze fel a kedvenc élelmiszerei és árui mögött rejlő tudást, nagyságrendet és technológiát.. Gregg Wallace Európa legnagyobb gyárai körül keres fel párat, hogy bemutassa az ipari gyártást segítő lenyűgöző folyamatokat és berendezéseket.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat