Izaura TV
Titkok és szerelmek 49.
2017.10.26 19:00 - 20:00
Titkok és szerelmek 49.
mexikói romantikus filmsorozat,1988
3.3 - 4 szavazat
(EL PRIVILEGIO DE AMAR)

Kiderül, hogy a ház, melyben Cristináék lakást bérelnek, éppen Ana Joaquináé. Ráadásul Maria Rosenda és Fresco is éppen ott laknak. Andres fejében folyton Trujillo szavai visszhangzanak, nem tud napirendre térni felettük. Lizbeth senkivel sem akar szóba állni. Lucianát hibáztatja a történtekért. Ofelia Nicolas-hoz költözik. Paula találkozik Cristinával, és rájön, hogy Victor Manueltől terhes. Trujillo két fegyveressel megjelenik a Duval-házban. Luciana bevallja Andres-nek, hogy Trujillo szeretője volt.

Főszereplők: Adela Noriega, Helena Rojo, Andrés García, César Évora, Enrique Rocha, René Strickler, Cynthia Klitbo 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Titkok és szerelmek sorozat
A sorozat tartalma:
A történet egy vidéki kisvárosban kezdődik, ahol az érzelmek ugyanolyan tiszták, mint a friss levegő. Luciana, az árva lány az ifjú Juan de La Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan egy szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont; férje, Andres, a neves színész oldalán.
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Skócia, az új vadon
Skócia a vadon újabb szakaszába lépett; az ifjúság szenvedélye és az innováció szelleme által fűtött újravadonosítás a XXI. század legfontosabb ügyévé vált. Bár az éghajlat változásával zsugorodnak az élőhelyek és a folyamatosan növekvő népesség látható nyomokat hagy, a természet heroikus erőfeszítéssel tudja fenntartani puszta árnyékát korábbi önmagának; azonban e nyomás ellenére számos vadállat és növény szaporodik, virágzik, sőt akár visszatér a kihalás küszöbéről is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat