Izaura TV
Titkok és szerelmek 64.
2017.11.17 12:40 - 13:45
Titkok és szerelmek 64.
mexikói romantikus filmsorozat,1988
3.3 - 4 szavazat
(EL PRIVILEGIO DE AMAR)

Artemio sokat segít Lizbethnek, a lány végül elfogadja a társaságát. Ana Joaquina csalódott, amiért nem sikerült a saját oldalára állítania Viviant, de nem adja fel egykönnyen. Luciana hallani sem akar arról, hogy Victor Manuel elhagyja Tamarát. Andres mindenáron támogatni akarja Cristinát. Alonsó egyre gyakrabban lesz rosszul. Vivian elárulja Cristinának, hogy Alonso halálos beteg. Ana Joaquina megbízza Fidenciót, hogy intézzék el Frescót.

Főszereplők: Adela Noriega, Helena Rojo, Andrés García, César Évora, Enrique Rocha, René Strickler, Cynthia Klitbo 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Titkok és szerelmek sorozat
A sorozat tartalma:
A történet egy vidéki kisvárosban kezdődik, ahol az érzelmek ugyanolyan tiszták, mint a friss levegő. Luciana, az árva lány az ifjú Juan de La Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan egy szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont; férje, Andres, a neves színész oldalán.
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Véreskezű diktátorok, környezetvédelem és LEGO a Spektrumon márciusban
Márciusban a Spektrumon a 20. századi diktátorok, a náci Németország és a nyugati világ politikáját meghatározó férfiak kerülnek főszerepbe, de a nézők többet tudhatnak meg az Antarktisz világáról, a kétezres évek égető kérdéséről, a klímaváltozásról, vagy követhetik a LEGO Masters brit és amerikai versenyzői kalandjait is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat