Titkok hídja 69.
2017.11.22 13:15 - 14:20
Titkok hídja 69.
spanyol romantikus sorozat,2011
(EL SECRETO DE PUENTE VIEJO)

A sorozat a 20. század elején játszódik Spanyolországban. A történet Pepa, a bába sorsát meséli el, egy rendkívüli nőét, aki azért harcol, hogy megtalálja gyermekét, akit elloptak tőle születésekor, és hogy megtalálja az igaz szerelmet.

Pepa Balmes egy fiatal, határozott és független bába, aki gyűlöli a férfiakat, amióta egy gazdag családnál dolgozott, és a családfő hamis ígéretével, hogy örökké szeretni fogja, elcsábította, majd teherbe ejtette, ám az ígéret helyett elhagyta és elvette tőle gyermekét.

Útban a falu felé Pepa találkozik Francisca Montenegróval, a befolyásos nővel, aki felveszi őt, hogy vigyázzon egy várandós nőre, és a beteg menyére, Angustiasra a házában. Ahogy elérnék a házat Pepa találkozik Tristánnal, a vonzó katonával, aki a háborúból tért haza. A férfit teljesen elbűvöli a fiatal nő. Büszkesége és a férfiak iránti neheztelése miatt Pepa először távol tartja magát tőle, de a vonzalom, amit egymás iránt éreznek, nyilvánvaló...

Rendező: Luis Santamaría

Főszereplők: Megan Montaner, Álex Gadea, María Bouzas 

Sorozatok: dráma/melodráma 
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Disney+ márciusi újdonságai
Közeledik a tavasz, a Disney+ pedig nagyszerű új vígjátékokkal köszönti a hosszabb, világosabb és melegebb napokat. Márciustól lesz elérhető még néhány dokumentumfilm és thriller is többek között.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat