RTL  (RTL Klub)
Túszjátszma I./10-11-12.
2017.11.26 23:55 - 2017.11.27 03:00
Túszjátszma I./10-11-12.
amerikai thrillersorozat,2013-2014
(HOSTAGES 1)

Az igazság fogságában; Alkalmi szövetség; A túlélés ára

10.

Ellen elkéri Duncantól a felesége orvosi jelentéseit, hogy átnézze a nőnek szánt donorok listáját és mintáit. Talál egy hölgyet, akinek megfelelő a mintája, s akiről kiderül, hogy Nina édesanyja. A híresztelések ellenére, tehát nem halt bele a szülésbe. Közben Blair saját akcióra szánja el magát. Felbérel egy bérgyilkost, hogy végezzen az elnökkel annak New York-i látogatása során.

11.

Duncanék megtudják, hogy a kormány egy bérgyilkos bérelt fel azzal a feladattal, hogy megöljék az elnököt a New York-i látogatása során. A feladatuk, hogy ezt megakadályozzák, hiszen az elnök halálával Nina Duncan felesége is meghalna. Ellen nagy segítségükre van az akcióban, létfontosságú iratokat szerez be a túszejtőknek.

12.

Közeleg az elnök műtétjének napja, és Ellen egyre inkább úgy gondolja meg kell tennie, amire Duncan kéri, mi több, már-már együtt érez a férfival. Brian azonban ezt nem tűri, sikerül szereznie egy telefont, mellyel felhívja Ninát, Duncan feleségét, aki szembesíti ezzel a férjét. Eközben világossá válik, hogy Sandrine kémkedik a csapatról, és jelent róluk a titkosszolgálatnak.

Főszereplők: Toni Collette, Dylan McDermott, Tate Donovan, Sandrine Holt, Rhys Coiro, Quinn Shephard, Mateus Ward, Billy Brown, Mary Elizabeth Mastrantonio, Jim True-Frost 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Róma úrnője II. évad
A második évad i.e. 19 körül folytatódik, amikor Livia és Gaius három év után visszatérnek Rómába a Keleti Tartományból; Marcellus első évadban történő megölése után Livia házassága jobbá tételén dolgozik, mert minden hatalma és ambíciója ehhez köthető, de új és régi fenyegetésekkel is szembesül.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat