M3 (online)
2024.05.09 19:15 - 20:40
Ügyes ügyek 2.
magyar tévéjáték
2. rész

Varravin, a hivatal főnöke és Tarelkin, a titkára a kedvező elbírálásért cserébe egy kisebb vagyont csikar ki Krecsinszkijtől, a kormányzósági titkártól, aki tisztázni szeretné a lánya becsületét. A közben megérkező revizor előtt azonban Varravin azt állítja, hogy megvesztegették. A reménytelenség fokára juttatott apa, látva, hogy ebből a csapdából nincs kiút, rosszul lesz. Tarelkin ezek után hiába várja főnökétől a jussát, így bosszút esküszik.

Rendezte: Várkonyi Gábor

Főszereplők: Budai István, Hacser Józsa, Rajz János, S. Tóth József, Schütz Ila, Turgonyi Pál, Csányi János, Deák B. Ferenc, F. Nagy Károly, Felföldi László, Ferencz László, Garas Dezső, Gosztonyi János, Harkányi Endre, Horkai János, Horváth József, Inke László, Kézdy György, Miklósy György, Márkus László, Némethy Ferenc, Sinkó László, Somogyvári Rudolf, Szilágyi István, Zoltay Miklós 

Disney Channel

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik a Szörnyszakik I. évada
A Szörnyszakik Tylor Tülkmon történetét meséli el, akinek az az álma, hogy mókamesterré váljon, és tanúi lehetünk milyen balszerencsés kalandokba keveredik a SZRECS-csel, a csapattal, akik működésben tartják a Szörny Rémlénytársaságot.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat