Life TV
Utazás a lelked körül - Peller Mariannal II./5.
2018.02.23 17:30 - 18:00
Utazás a lelked körül - Peller Mariannal II./5.
Ezoterikus, spirituális magazin
Minden műsornak egy-egy ismert és elismert művész, sportoló, előadó személyiség a főszereplője. Vele beszélgetünk hitről, lélekről, sorsról, megmagyarázhatatlannak tűnő tapasztalásokról, olyan dolgokról, melyek sokunkkal megesnek, csak éppen valamiért félünk elmesélni ezeket, nehogy bolondnak tartsanak bennünket.

Majd a beszélgetésünk egy pontján csatlakozik hozzánk egy- egy asztrológus, vagy sorselemző. A kis spirituális csapatom sokat tapasztalt, hiteles, bölcs emberekből áll, akik eddig még nem vállalták a nyilvánosságot, kizárólag a kedvemért adták a fejüket ilyenfajta szereplésre. 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
History

MŰSORAJÁNLÓ

Ősi idegenek
Az Ősi idegenek című műsor azt az ellentmondásos elméletet vizsgálja, mely szerint a földönkívüliek évmilliók óta látogatják a Földet. A dinoszauruszok korától az ókori Egyiptomig, a korai barlangrajzoktól a folyamatos, tömeges, egyesült államokbeli észlelésekig, a HISTORY sikersorozatának minden egyes epizódja történelmi mélységben vizsgálja az évszázados vitát övező kérdéseket, találgatásokat, a provokatív vitákat, az első kézből származó beszámolókat és a megalapozott elméleteket. Valóban meglátogatták a Földet az űrből érkező intelligens lények évezredekkel ezelőtt?  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat