Mozi+
Végveszélyben
2018.03.01 23:40 - 2018.03.02 02:30
Végveszélyben
amerikai akciófilm,1994
4.8 - 5 szavazat
(CLEAR AND PRESENT DANGER)

Tom Clancy regénye alapján!

John Ryan titkos-ügynököt - akarata ellenére - a főnöke ideiglenesen előlépteti a saját helyére, ám hamarosan hálátlannak bizonyul politikai körökben. A kolumbiai drogkartellekre irányuló nyomozásai során ugyanis bizonyos szálak egészen a Fehér Házig vezetnek. Ráadásul az elnök egyik befolyásos barátja az összekötő kapocs. Ryan körül később furcsa dolgok történnek, és a főnöki szék egyáltalán nem életbiztosítás a számára. Kolumbiába küldik, ahol merényletet kísérelnek meg ellene, s egy idő után összemosódik a barát és az ellenség fogalma...Igazán látványos és jól felépített történet, amely az amerikai elnök szerepét elemzi a hidegháború utáni korszakban.

Rendező: Phillip Noyce

Főszereplők: Harrison Ford, Willem Dafoe, Anne Archer, James Earl Jones, Benjamin Bratt, Miguel Sandoval, Joaquim de Almeida 

Film: krimi/akció/kaland 
Inkább máskor?
05.09 06:15 Mozi+ (HD)
05.14 07:50 Moziverzum (HD)
További információ?
Végveszélyben
History

MŰSORAJÁNLÓ

Ősi idegenek
Az Ősi idegenek című műsor azt az ellentmondásos elméletet vizsgálja, mely szerint a földönkívüliek évmilliók óta látogatják a Földet. A dinoszauruszok korától az ókori Egyiptomig, a korai barlangrajzoktól a folyamatos, tömeges, egyesült államokbeli észlelésekig, a HISTORY sikersorozatának minden egyes epizódja történelmi mélységben vizsgálja az évszázados vitát övező kérdéseket, találgatásokat, a provokatív vitákat, az első kézből származó beszámolókat és a megalapozott elméleteket. Valóban meglátogatták a Földet az űrből érkező intelligens lények évezredekkel ezelőtt?  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat