Cool
Vészhelyzet XIV./8.
2017.11.24 04:00 - 05:00
Vészhelyzet XIV./8.
amerikai filmsorozat,2006-2007
4.2 - 36 szavazat
(ER 13)

Hazatérés

Gates kapcsolata közvetlenebbé válik a kórház káplánjával, aki azon kívül, hogy nem kis meglepetéseket okoz neki, egyből bele is csöppen az élete sűrűjébe, mert elkíséri őt, mikor Sarah bajba kerül. Brian viselkedése egyre kétségbeejtőbb, Moretti riadtan keresi a kapaszkodót fiával való kapcsolatában. Kovac betoppan végre, a vártnál korábban, de összességében jócskán elkésve, így Abby öröme sem felhőtlen a viszontlátáskor.

Főszereplők: Goran Višnjić, Maura Tierney, Mekhi Phifer, Parminder Nagra, Laura Innes, Linda Cardellini, Shane West, Scott Grimes, John Stamos 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Vészhelyzet sorozat
A sorozat tartalma:
A sürgősségi osztályon továbbra sincs megállás, a betegek futószalagon érkeznek. Ezúttal is a rezidenseké, illetve elődeiké a főszerep, akik a nap 24 órájából 22 órában kénytelenek helytállni, egymás segítségére lenni, s feletteseik kritikáit elviselni. Természetesen a betegek is maximalisták, akik minimum csodát várnak tőlük nap, mint nap.
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Óriásponty VIII. évad
Visszatérnek a barátok és horgásztársak, Tom Dove és Neil Spooner pontykalandjaik nyolcadik évadára; ezúttal két kontinenst szelnek át, első látogatásuk Horvátország népszerű ponty mennyországába vezet, Zágráb külvárosába, a Zajarki tavaknál 90 font fölötti súlyú pontyra mennek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat