RTL KETTŐ
Vészhelyzet XV./6.
2017.12.19 08:00 - 09:00
Vészhelyzet XV./6.
amerikai filmsorozat,2008-2009
4.2 - 36 szavazat
(E.R. YEAR 15)

Oh, testvér

Morris még mindig gyászolja Prattet, és barátja iránti szeretetből fölkarolja Chazt, aki immár orvostanhallgatóként dolgozik az osztályon. Samnek csőtörés miatt átmenetileg lakásgondja támad, ami megadja a végső lökést, hogy Gatesszel dűlőre jussanak. Banfield kemény kézzel vezeti az osztályt, de magánéletében nem áll a legbiztosabb lábakon.

Főszereplők: Maura Tierney, Mekhi Phifer, Parminder Nagra, Linda Cardellini, Scott Grimes, John Stamos, David Lyons, Angela Bassett 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Vészhelyzet sorozat
A sorozat tartalma:
A sürgősségi osztályon továbbra sincs megállás, a betegek futószalagon érkeznek. Ezúttal is a rezidenseké, illetve elődeiké a főszerep, akik a nap 24 órájából 22 órában kénytelenek helytállni, egymás segítségére lenni, s feletteseik kritikáit elviselni. Természetesen a betegek is maximalisták, akik minimum csodát várnak tőlük nap, mint nap.
TLC

MŰSORAJÁNLÓ

Visszatér a TLC legprovokatívabb társkereső realityje
Visszatér a TLC-re a popkulturális szenzációvá vált MILF Manor című (korábban Szingli Anyák Paradicsoma néven volt elérhető) provokatív randizós sorozat. A szexi, sikeres MILF-ek új csapata keresi a szerelmet az új évadban, amely egy igazán megdöbbentő csavar mellett számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogat.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat