RTL KETTŐ
Vészhelyzet X./1.
2018.02.19 08:00 - 09:00
Vészhelyzet X./1.
amerikai filmsorozat,2003-2004
4.2 - 36 szavazat
(ER 10)

Mi az már megint?

Éppen átépítik az osztályt, ám a közelben bekövetkezett súlyos baleset sérültjeit ideszállítják, fokozva az amúgy is jelentős felfordulást. Carter szinte észrevétlenül tér vissza Afrikából, ám egy új medika felbukkanása annál jobban felkavarja a kedélyeket. Neela Rasgotra rögtön kivívja Chen doktornő ellenszenvét és Pratt szimpátiáját. Ám az újonc, aki otthon van a molekuláris biológiában is, hamar kivívja az egész stáb megbecsülését, amikor sikerül megmentenie egy baleseti sérült életét. Lewis doktornő randizgatni kezd korábbi pasijával. Carter éppen kibékülni készül Abbyvel, amikor Afrikából érkező hírek rákényszerítik, hogy azonnal repülőre szálljon.

Főszereplők: Noah Wyle, Laura Innes, Mekhi Phifer, Alex Kingston, Goran Višnjić, Maura Tierney 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Vészhelyzet sorozat
A sorozat tartalma:
A sürgősségi osztályon továbbra sincs megállás, a betegek futószalagon érkeznek. Ezúttal is a rezidenseké, illetve elődeiké a főszerep, akik a nap 24 órájából 22 órában kénytelenek helytállni, egymás segítségére lenni, s feletteseik kritikáit elviselni. Természetesen a betegek is maximalisták, akik minimum csodát várnak tőlük nap, mint nap.
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Április 15-től újra Geszti Péteré a főszerep
Április 15-én hétfőn 20 órakor 3. évadával tér vissza a VIASAT3-ra Magyarország egyik kedvenc élő talkshowja, az Adom a napom. „Mutasd meg a napod, megmondom, ki vagy!” – tartja a műsor kapcsán Geszti Péter, akinek célja továbbra is az, hogy bebizonyítsa, a filter nélküli pillanatok és egy kendőzetlenül őszinte beszélgetés még hazánk közismert és meghatározó alakjait is képes új oldalukról bemutatni. Ahogyan eddig, a műsor most is egy online streaminggel indul a www.adomanapom.hu oldalon, ahol élőben követhetjük a meghívottak napját, egészen az esti stúdióbeszélgetésig Geszti Péterrel. A harmadik szezonban – többek között – Osváth Zsolt, Koltai Róbert, Molnár Ferenc „Caramel”, Radics Gigi, Sváby András, Kiss Gergely, Ábel Anita és Verebes István életének is részesei lehetünk, mi több, kérdezhetünk is tőlük: újdonságként ugyanis a hello@adomanapom.hu e-mail címen várjuk majd a nézőktől a kérdéseket a vendégekhez.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat