HBO 3
Westworld 1.
2018.03.27 23:00 - 2018.03.28 00:05
Westworld 1.
amerikai sci-fi sorozat, 2016
0.0 - 0 szavazat
(WESTWORLD EP. 01 - THE ORIGINAL)

Az HBO sorozata Michael Crichton klasszikus sci-fi westernjének újragondolása. A Westworld hatalmas, futurisztikus kalandpark, ahol a vendégek azért fizetnek, hogy igazi vadnyugati élményben legyen részük, amelyeket androidokkal élnek meg. A programozó Bernard Lowe figyelmezteti a park alapítóját, Dr. Robert Fordot, hogy az utóbbi időben néhány android különösen viselkedett. Eközben Sweetwater városkában Dolores, a farmer lánya találkozik Teddyvel, ám az idillt váratlan esemény szakítja meg.

Rendezte: Jonathan Nolan, Lisa Joy

Főszereplők: Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy 
További információ?
Westworld sorozat
A sorozat tartalma:
Az HBO nagyszabású sorozata a science-fiction, a western és az akciófilm elemeit ötvözi, a mesterséges értelem hajnalán játszódik, és a bűnbeesés evolúcióját mutatja be. A történet Michael Crichton kultikus fantasztikus filmjének, a Feltámad a vadnyugatnak az újragondolása. A tíz részből álló széria egy vadnyugati kalandparkban játszódik, ahol a látogatók a legsötétebb vágyaikat is kiélhetik android ellenfeleiken. Egy végzetes hiba következtében azonban elszabadul a pokol.
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

A bűn kereskedői negyedik évadában feltárulnak az alvilág legsötétebb bugyrai
Hogyan működnek a világ legveszélyesebb feketepiacai? Kik ezeknek az alvilági birodalmaknak az urai és mennyit hajlandóak kockáztatni dollármilliárdokért? A népszerű „A bűn kereskedői” sorozat új évadában Mariana van Zeller a bérgyilkosoktól a majomcsempészekig, a szexuális zsarolókon át a szervkereskedőkig olyan emberekkel beszélget, akiket személyesen aligha szeretnénk megismerni. A tízrészes negyedik évad első epizódja április 5-én, pénteken 21:00-kor látható a National Geographic csatornán.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat