M3 (online)
2018.04.21 12:25 - 13:00
Zenés TV Színház
zenés film, 1984
Olasz vendéglő

Velencében, Giovanna Spagetti Háza jól menő étterem. Giovanna, a tulajdonos és Giovanni, a pincére (s egyben szeretője) mindent megtesznek, hogy vendégeik kedvében járjanak. Egy napon egy milánói család tér be hozzájuk, akikről kiderül, a városba költöznek, mert egy hatszobás házat örököltek a közelben. Giovanninak, aki valószínűleg már egy ideje tervezi, hogy elköltözik szeretőjétől, az az ötlete támad, hogy új ismerősei adják ki neki egyik szobájukat. Éppen megalkudnak a nem éppen alacsony lakbérben, amikor az egyik törzsvendég felveti, mi lenne, ha Giovanni feleségül venné a család szépséges lányát. Ez esetben ugyanis ugyanúgy ingyen lakhatna a fiú, mint mostanáig Giovannánál. Az ötlettel a fiatalok gyorsan megbarátkoznak, hiszen első látásra megtetszettek egymásnak. Mivel a szülők is áldásukat adják a házasságra, azonnal megtartják a kézfogót. Giovanna dúl-fúl, könyörög, ígérget, átkozódik, tombol, de végül beletörődik a ténybe, hogy egyszerre kell elveszítenie szeretőjét és pincérét. Szomorúsága azonban nem tart sokáig. Míg a vendégsereg az ifjú párt éljenzi, Giovanna már egy másik fiatal fiúval vigasztalódik.

Rendezte: Szirtes Tamás

Főszereplők: Kalmár Magda, Lesznek Tibor, Gerdesits Ferenc, Ivancsics Ilona, Moldován Stefánia, Szalma Ferenc, Szirtes Gábor, Forgács Gábor, Gárday Gábor, Hantos Balázs, Mucsi Sándor, Nádas Tibor, Szolnoki Tibor, Fővárosi Operettszínház Férfikara, Rónai Pál, Magyar Rádió és Televízió Szimfonikus Zenekara, Maklári László 

ism. 

Hallássérültek számára feliratozva!
History

MŰSORAJÁNLÓ

Hitler szolgálólányai
Ez a sorozat a Harmadik Birodalomban élő nők szerepét vizsgálja női kortársaik szemüvegén keresztül, akik a német társadalomban minden szempontból aktív szereplők voltak. A második világháború történetében ritkán hallunk a nőknek a náci Németország felemelkedésében és a végrehajtásban betöltött szerepéről. Amennyiben mégis, akkor a Harmadik Birodalom nőit többnyire passzív háztartásbeliként ábrázolják, akiknek meghatározott, másodlagos szerepe volt a náci projektben. A valóság azonban ennél sokkal összetettebb és sötétebb.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat